Volledig scherm
Nicklas Bendtner. © EPA

'Bendtner slaat taxichauffeur gebroken kaak'

Nicklas Bendtner heeft na een avondje stappen in Kopenhagen bij een handgemeen een taxichauffeur een gebroken kaak bezorgd. Dat beweert de woordvoerder van Dantaxi in verschillende Deense media.

,,Ik kan bevestigen dat er een ernstige aanval op een chauffeur van ons heeft plaats gevonden", stelt de zegsman. ,,De bestuurder lag net op de operatietafel met een gebroken kaak. We kunnen bevestigen dat Bendtner de dader is’’

De dertigjarige Bendtner voetbalt dit seizoen voor het Noorse Rosenborg. Hij speelde in het verleden onder meer voor Arsenal en Juventus. De politie van Kopenhagen wil alleen bevestigen dat er om 2.41 uur een melding van geweld tegen een taxichauffeur is binnen gekomen.

  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.