Roger Schmidt.
Volledig scherm
Roger Schmidt. © Pim Ras

Benfica bevestigt akkoord met PSV-trainer Roger Schmidt

Benfica heeft een principe-akkoord bereikt met Roger Schmidt. De huidige trainer van PSV moet de nieuwe hoofdcoach worden in Lissabon, zo werd de voorbije weken al duidelijk. Benfica meldt dat de onderhandelingen met de Duitser vrijwel zijn afgerond maar dat er nog geen handtekening is gezet.

17 reacties

 • M. .Kok

  3 maanden geleden
  Een voordeel. De spelers komen allemaal aan voetballen toe. Zo hou je je spelers gemotiveerd . Wanneer je werkwijze in Nederland anders is. Dan de rest. Loop je helaas een stap achter. Mensen zien liever kudde en kopieergedrag.:-)) Veel succes!
 • J. Linckens

  3 maanden geleden
  Puur omdat die man van Duitse afkomst is hebben allerlei mannetjes en vrouwtjes met hun vooringenomen en gekleurde meningen deze correcte man afgebrand. Fijn dat hij naar Benfica kan gaan want hij paste hier niet en dat zegt alles over de buitenwacht.
 • Van Hulst

  3 maanden geleden
  Goeie trainer zakelijk en slim en een eigen koers. Moeten er meer doen.
 • H Peters

  3 maanden geleden
  De beste trainer die PSV in jaren had; alleen begrepen ze dat daar niet waarbij de journalisten ook een vieze rol speelden door steeds maar weer dingen te zoeken. Overigens ook de analisten waren vooringenomen (natuurlijk kan niemand zo goed als hen zijn!); en dat dus ten nadele van PSV. Met Ruud wordt het echt helemaal niets!
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Gothze kan nergens zoveel verdienen als in Eindhoven.