Patrick Vieira.
Volledig scherm
Patrick Vieira. © Action Images via Reuters

Bizarre beelden: Patrick Vieira schopt Everton-fan naar de grond na pitch invasion

Met videoPatrick Vieira kreeg het donderdagavond na de wedstrijd tussen Everton en Crystal Palace flink aan de stok met een supporter van de thuisploeg, die het veld bestormde nadat zijn club handhaving realiseerde met een 3-2 overwinning

24 reacties

 • Gerard van Walsum

  1 maand geleden
  Sport verbroederd heet het. Oorlog heet het in de voetballerij. In de grijze oudheid, na de echte oorlog, Rotterdammer gingen we naar Xerxes vlakbij en gratis. Kaartje Feyenoord was te duur? De commercie bepaald en betaald. Supporters sloegen elkaar niet dood of net niet. Een ouwe lul wah. 1941, Toen sportief heette waar voor het staat. Zoals gezegd een ouwe lul wah. Diep gezonken en salarissen achterlijk en koop iemand weg zelfs als het niet te betalen is. Om vermeende winst.?.
 • Leo Haas

  1 maand geleden
  Leuke wedstrijd voor de neutrale kijker (zoals ik), en voor de Everton supporters natuurlijk. Minder leuk indien je Chrystal Palace, Burnley, of Leeds United fan bent. Ik kan niet geloven hoeveel Engelse scheidsrechters toestaan. Die overtreding van Ayew op Gordon was donkerrood, maar zelfs met VAR bleef het bij geel. De reactie van Vieira is begrijpelijk maar wel strafbaar. Hij kan erop rekenen dat hij zowel door de overheid als door de FA in beschuldiging wordt gesteld. Een boete voor Everton.
 • bjorn Roos

  1 maand geleden
  Terecht! En het zal niet eens pijn hebben gedaan. Kijk hoe supporters van dezelfde club hem beschermen en weghalen.. lijkt me duidelijk een geval van eigen schuld.
 • C Vaart

  1 maand geleden
  Graag reageer ik even op H.Peters. Wat een onzin wordt hierbij gehaald. Patrick Viera is trainer en die hoort daar op het veld te zijn. Loopt netjes na de wedstrijd naar de kleedkamers en wordt lastiggevallen. Verbaal en volgens mij raken ze hem ook aan. Volkomen terechte reactie. Dat die supporters daar zijn is klaarblijkelijk geaccepteerd door Everton maar dan kunnen ze toch feest vieren zonder mensen lastig te vallen. Wat heeft dat allemaal nou met belastingontduiking etc te maken?
 • jos Soest

  1 maand geleden
  Prima reactie van Patrick Vieira!!!!