Burnley is ManUnited op Old Trafford verrassend de baas

VideoIn de Premier League zakt Manchester United steeds verder weg. De ploeg van de geplaagde coach Ole Gunnar Solskjaer verloor op eigen veld met 0-2 van middenmoter Burnley. Namens de bezoekers kwamen Chris Wood en Jay Rodriguez tot scoren. Erik Pieters bleef op de bank bij Burnley, dat eind december voor eigen publiek nog met 0-2 verloor van ManUnited.

Voor de ploeg van Solskjaer was het de derde nederlaag in de laatste vier competitieduels. United staat nu op de vijfde plek, Burnley klom naar de dertiende plaats.

ManUnited verzamelde 34 punten uit 24 wedstrijden en staat daarmee op evenveel punten als Tottenham Hotspur en Wolverhampton. De volgende competitiewedstrijd wacht voor ManUnited thuis een ontmoeting met Wolves, gevolgd door een uitwedstrijd tegen Chelsea.

Volledig scherm
Jay Rodriguez maakte de 0-2 voor Burnley. © BSR Agency
Volledig scherm
David de Gea. © BSR Agency
Volledig scherm
Ole Gunnar Solskjaer. © AFP
  1. Nieuwe MLS van start zonder Jans, maar met De Boer, Beckham en Henry
    Voorbeschouwing

    Nieuwe MLS van start zonder Jans, maar met De Boer, Beckham en Henry

    Strijden Frank de Boer en Atlanta United weer tot het einde mee om de titel in de Major League Soccer? Eindigt FC Cincinnati met Siem de Jong, Jürgen Locadia en Maikel van der Werff dit jaar niet als laatste? En hoe doet Thierry Henry het als coach van Montreal Impact in de Verenigde Staten? Met DC United - Colorado Rapids begint zaterdag om 19.00 uur het nieuwe seizoen in de MLS en ook voor Nederlanders is die competitie het volgen waard.