Reuters/DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters/DPG Media

Column Van Hanegem | Als ik Koeman was, was ik al lang weg geweest bij Barça: dan maar geen miljoenen

Columnist Willem van Hanegem vindt het bijna onvoorstelbaar hoe FC Barcelona met Ronald Koeman omgaat. ‘Ik was naar huis gevlogen en de groeten.’

36 reacties

 • de Koning

  1 jaar geleden
  Niet te vroeg uitstappen, er kan nog een trein komen..
 • P. van der Kooij

  1 jaar geleden
  Leuk verhaal van Willem, maarre niet helemaal realistisch. Terecht dat Koeman blijft zitten. Jammer dat hij weg is bij het Nederlands elftal. Maar dat geeft meteen ook dat je de consequenties van die gemaakte keuze volledig uitdient. Kennen wij zijn shirtgebaar na de overwinning op Duitsland nog. Ik heb het beeld dat het zittenblijven op dezelfde manier richting die voorzitter uitgelegd kan worden. Wil je andere trainer voorzitter? My ass....Lachen toch?
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Ik begrijp niet goed wat Koeman in de eerste plaats bezield heeft om op dat moment bij Barca te tekenen ,met dat geouwehoer met Messi was het het slechtst mogelijke moment om er in te stappen Als Messi blijft is hij volgend jaar weer een jaar ouder ,gaat hij weg dan breekt er een volksoproer uit , en ondertussen is er geen stuiver in kas om te investeren
 • W.J.M. Segeren

  1 jaar geleden
  Dus: niet alleen voetballers zijn zakkenvullers. Nu beginnende coaches ook al mee te doen. Maar wat kunnen ze anders, als oud voetballer ????
 • Noorlander

  1 jaar geleden
  Ik zie een plekje vrij komen bij Real Madrid. Niet twijfelen en een open sollicitatie doen in Madrid. Kijken of ze daar van schrikken in Barcelona.