Cristiano Ronaldo woedend na wissel: ‘Waarom ik?’

VideoBij Manchester United maakte Cristiano Ronaldo gisteravond zijn rentree in en tegen Brentford (1-3). Vanwege een blessure had hij een paar wedstrijden niet gespeeld. Zijn terugkeer zorgde echter direct voor de nodige opschudding. 

17 reacties

 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Een hele goeie voetballer met een wat mindere mentaliteit. Heel snel geïrriteerd. En dan is hij niet prettig om mee te ballen. Maar kan wel beslissend zijn. Blijft een goeie voetballer. Hele goeie conditie. J Verweij
 • Mosch

  4 maanden geleden
  Is dit alles? Gewoon wat teleurgesteld. Blijft een top speler !
 • W.J. Franken Franken

  4 maanden geleden
  Als je als prof niet baalt als je wordt gewisseld dan moet je stoppen. Deze mentaliteit heeft hem gebracht tot waar hij nu is.
 • John Van Oen

  4 maanden geleden
  Ronaldo is een speler die het nog voor het spelletje doet. De man is in topconditie en doet er alles voor om te winnen. Daarentegen had zijn coach gelijk om hem te wisselen. Ik begrijp trouwens dat vrijwel niemand hier ooit iets te mopperen heeft op zijn werkgever? Je mag toch “beledigd” zijn en om tekst en uitleg vragen als je gepasseerd word op het werk?
 • Marian Teurlinx

  4 maanden geleden
  Je kunt veel van Ronaldo vinden maar met deze mentaliteit is hij zo ver gekomen en draait hij nog mee in de top. Mooi dat hij er nog zo van baalt, op deze leeftijd en met zijn palmares.