Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Crystal Palace steekt 115 miljoen in Selhurst Park

Crystal Palace gaat zijn onderkomen Selhurst Park verbouwen waardoor het 8000 toeschouwers meer kan herbergen. Dit maakte de Londense Premier League-club vandaag bekend. Het kostenplaatje komt neer op een kleine 115 miljoen euro voor de club van de Nederlanders Patrick van Aanholt, Timothy Fosu-Mensah en Jairo Riedewald.

,,We hebben een stadion nodig dat perfect weergeeft wie wij zijn, hoever we zijn gekomen en waar we heen willen gaan", licht voorzitter Steve Parish de stadionuitbreiding toe. ,,Een stadion waar Zuid-Londen trots op kan zijn, en een thuis voor onze geweldige supporters en unieke atmosfeer."

Palace gaat de hoofdtribune van het 93 jaar oude stadion vernieuwen. De nieuwe hoofdtribune krijgt vijf lagen en zorgt ervoor dat de stadioncapaciteit van 26.000 naar 34.000 toeschouwers gaat.

  1. Sané en Duitsland halen opgelucht adem: schade aan enkel valt mee
    Schandalige overtreding

    Sané en Duitsland halen opgelucht adem: schade aan enkel valt mee

    Een schandalige trap op de enkel van aanvaller Leroy Sané deed bondscoach Joachim Löw van Duitsland in de extra tijd van het duel met Servië (1-1) even flink schrikken. Dader Milan Pavkov kreeg voor zijn grove charge de rode kaart en de Duitse spits van Manchester City keerde niet meer terug binnen de lijnen. Tot grote opluchting van onder anderen Löw bleek Sané echter geen fysieke schade te hebben opgelopen. ,,We mogen van geluk spreken’', verzuchtte Löw.