Volledig scherm
Frank de Boer. © Getty Images

De Boer verliest weer met Atlanta United

Frank de Boer is met zijn Atlanta United opnieuw tegen een nederlaag opgelopen. In het Rio Tinto Stadium van Sandy, bij Salt Lake City in Utah, verloor de Amerikaanse kampioen het uitduel met Real Salt Lake vrijdagavond met 2-1.

De winnende treffer voor Real Salt Lake viel pas in blessuretijd. Jefferson Savarino bracht de thuisploeg de zege met een knal van even buiten het strafschopgebied.

Sebastian Saucedo had Real Salt Lake tien minuten voor rust op een 1-0 voorsprong gezet. De Venezolaanse aanvaller Josef Martinez bracht de ploeg van De Boer 23 minuten in de tweede helft op gelijke hoogte na een voorzet van Escobar.

Atlanta United, regerend kampioen van de MLS, presteert wisselvallig. Na een matige start van de competitie waren er vijf zeges op rij, afgelopen zondag gevolgd door een blamerende 1-0 nederlaag bij New York Red Bulls. Na het verlies van vrijdag bezet de ploeg van De Boer nog altijd de vierde plaats in de Eastern Conference, al hebben enkele concurrenten wedstrijden tegoed.