Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Jerdy Schouten, Rick Karsdorp, Denzel Dumfries, Jeroen Zoet en Marten de Roon.
Volledig scherm
Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Jerdy Schouten, Rick Karsdorp, Denzel Dumfries, Jeroen Zoet en Marten de Roon. © AFP, Pro Shots, Reuters, Getty

De Ligt en Ronaldo azen op revanche: wat kunnen De Vrij en Dumfries zonder Lukaku?

Serie A gaat beginnenRegerend landskampioen Internazionale trapt zaterdag (18.30 uur) het nieuwe Serie A-seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Genoa. Er is echter nogal wat veranderd bij de ploeg van Stefan de Vrij en kersverse aanwinst Denzel Dumfries. Lukt het Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo om de titel weer te heroveren met Juventus of ligt er wellicht eeuwige roem te wachten op Rick Karsdorp (AS Roma) of het Atalanta Bergamo van Marten de Roon en Hans Hateboer?

 1. Giovanni van Bronckhorst kent gedroomde start bij Rangers: ‘Belangrijk om te laten zien wie we zijn’
  Samenvatting

  Giovanni van Bronck­horst kent gedroomde start bij Rangers: ‘Belangrijk om te laten zien wie we zijn’

  Het eerste duel van Giovanni van Bronckhorst als trainer van Rangers heeft de Schotten een zege én Europese overwintering opgeleverd. ,,Ze hebben heel hard gewerkt en zien er fris en scherp uit. Het is belangrijk om vanaf de eerste minuut te laten zien wie we zijn”, zei hij na afloop. Van Bronckhorst is bij Rangers de opvolger van de naar Aston Villa vertrokken Steven Gerrard.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?