Volledig scherm
© reuters

Diego Costa vestigt hoop op Servische 'placentadokter'

Diego Costa vestigt zijn hoop volledig op Marijana Kovacevic, de bekende Servische 'placentadokter'. De spits van Atlético Madrid hoopt dat Kovacevic met haar opvallende behandelmethode er voor zorgt dat hij zaterdag in actie kan komen in de Champions Leaguefinale tegen Real Madrid. Volgens Spaanse media is Diego Costa gisteren met een begeleider van Atlético naar Belgrado gereisd om de wonderdokter te bezoeken.

De topschutter van Atlético Madrid viel zaterdag in de competitiewedstrijd tegen FC Barcelona (1-1) uit met een hamstringblessure. Huilend verliet Diego Costa het veld. De finale van de Champions League lijkt te snel te komen, maar de geboren Braziliaan geeft de moed niet op.

Kovacevic slaagde er in het verleden al in om voetballers met spierblessures opvallend snel te genezen, met behulp van een crème die gemaakt is van paardenplacenta's. Enkele jaren geleden gingen PSV'ers als André Ooijer, Danny Koevermans en Ola Toivonen naar Belgrado om zich door de Servische te laten behandelen.