Dinamo Boekarest-trainer tijdens duel op reservebank gereanimeerd

videoDe Roemeense competitiewedstrijd tussen Dinamo Boekarest en Universitatea Craiova heeft tijdens de eerste helft een kwartier stil gelegen. Trainer Eugen Neagoe (foto) kreeg op de bank van Dinamo een hartaanval. Hij werd gereanimeerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De spelers van Dinamo Boekarest zagen vol verbijstering en met de handen voor hun ogen hoe hun trainer medische hulp kreeg langs het veld in het Nationale Stadion in Boekarest. Opvallend genoeg ging de wedstrijd daarna ‘gewoon’ weer verder. Het incident gebeurde na bijna 25 minuten spelen bij een stand van 0-0. Nadat Neagoe onder luid applaus van het publiek in een ambulance het stadion uit was gereden, kwam Universitatea Craiova op voorsprong. De bezoekers wonnen het duel met het aangeslagen Dinamo uiteindelijk met 0-2.

Volgens Roemeense media stond de 51-jarige Neagoe onder grote druk. De fanatieke aanhang van Dinamo ziet het namelijk niet in hem zitten en wil dat de vorige trainer Mircea Rednic terugkomt. De stress zou Neagoe zondag teveel zijn geworden.

Volledig scherm
Eugen Neagoe © Dinamo Boekarest
  1. Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award
    Alle video's

    Deze tien schitteren­de goals maken kans op de Puskas Award

    De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.