Een foto die is geplaatst door Memphis (@memphisdepay) op

Eljero Elia stapt in huwelijksbootje

Eljero Elia is in het huwelijksbootje gestapt. De 28-jarige speler van Werder Bremen, dat hem het afgelopen jaar uitleende aan Southampton, gaf het jawoord aan zijn Sanne in een kerk in Noordwijk-Binnen.

Volledig scherm
© EPA

Enkele gasten van de bruiloft plaatsten foto's op Twitter van de grote dag van de tortelduifjes. Daaruit blijkt dat Sanne gekleed was in een klassieke, witte jurk en dat Eljero had gekozen voor een blauw pak. De trouwauto mocht er ook wezen.

Ook Memphis Depay plaatste een foto van Elia op zijn Instagramaccount (zie boven). Daarin staat Elia zo te zien gekleed in zijn trouwpak op het strand van Noordwijk. ,,Deze man speelde een WK-finale, werd kampioen van de Serie A, maar ik denk dat de mooiste dag van zijn leven vandaag is. Trouwen met een prachtige vrouw. Het allerbeste voor jullie twee in de toekomst, samen met jullie dochters mijn vriend'', luidt de boodschap van Depay erbij.

De voetballer heeft samen met zijn vrouw drie dochters.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement