Marc Overmars.
Volledig scherm
Marc Overmars. © BELGA

Ene na andere sponsor haakt af bij Antwerp na aanstelling Marc Overmars: ‘We voelen ons gepakt’

De aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur kost voetbalclub Antwerp ten minste vier sponsors. Onder meer Select Group, premium-sponsor Federale Verzekering, Descroes, Sport Nutrition en VINCI Energies, dat normaal te zien is op reclameborden en gasten ontvangt in het stadion, zetten tijdelijk of permanent de samenwerking stop. De club, die momenteel in gesprek is met haar sponsors, gaf toe een cruciale fout te hebben gemaakt in de aankondiging.

462 reacties

 • Ron von Oven

  3 maanden geleden
  Ik begrijp dat na een tijd iemand een nieuwe kans verdiend. Maar begrijp niet dat hij nu alweer aan de slag gaat. Krijg het idee dat hij het allemaal wat luchtig opvat en nog steeds niet door heeft wat dit voor al de slachtoffers betekend heeft. Na de Voice soap waar je van de desbetreffende personen gelukkig ook niet veel meer hoort of ziet, had ook Marc zich beter even kunnen terug trekken. Overigens is het goed om zelf ook eens aan zelfreflectie te doen. We gaan zelf ook wel eens in de fout.
 • J Mostert

  3 maanden geleden
  De sponsoren moeten per direct allemaal opstappen. Wat Overmars geflikt heeft kan absoluut niet !!
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Wie zijn billen brand moet op zijn blaren zitten. Helaas werkt dat dus niet voor iedereen... of wel. Der uit ermee en eerst laten voelen ipv betuttelen. Paul claassen
 • Nikos Smith

  3 maanden geleden
  De Graaff. Prachtige putiaanse logica. Deugfascisten die de arme marc overmars, voor één foutje, levenslang willen laten boeten. De link met fascisme is compleet onzinnig. Leg het de lezer svp uit. Levenslang is een paar weken, want de het smakeloze gedrag is nog niet erg lang geleden. En hoe ziet "boeten" eruit? Een vet contract bij Antwerp? Het onderzoek naar overmars loopt nog en geen spijt of berouw. Ik hoor alleen daderlogica.Wat maakt nou dat De Graaff en anderen hem zo steunen?
 • Gerrit Jansen

  3 maanden geleden
  Wat ik hier niet lees is het feit dat hij ook zijn vorige werkgever met die actie schade heeft berokkend. En alle mensen die roepen dat het wel meevalt moeten zich maar eens afvragen of zij hun dochters of kleindochters bij zo'n persoon toe zouden laten? Onderzoek is nog niet afgerond of meneer kan al weer verder terwijl de slachtoffers nog volop bezig zijn om dit een plaats te geven en er constant aan herinnerd worden als een instantie hier weer vragen over komt stellen.