Engelse media fileren Manchester United: ‘Ten Hag is onder valse voorwendselen binnengehaald’

Manchester United ging in de tweede wedstrijd van Erik ten Hag met 4-0 onderuit bij Brentford, maar het is niet de manager die de volle laag krijgt in de Engelse media. Het zijn de spelers en de clubeigenaars die er flink van langs krijgen.

31 reacties

 • Henk keurentjes

  1 maand geleden
  Heerlijk om te zien dat ten Hag op de bek gaat hij wist het toch allemaal nou blijkt dus van niet
 • R van Hees

  1 maand geleden
  Louis van Gaal heeft ten Hag eerder al gewaarschuwd niet naar Manchester United te gaan, van Gaal wist natuurlijk hoe het daar gaat. Je ziet dat dat uitkomt. Een slechte geleide club die al jaren geen kampioen wordt. Wie vindt het gek dat Frenkie de Jong daar niet wil voetballen? Ten Hag is er ingetuind, maar kon beter weten. En ach, net als de voetballers daar, het riante salaris zorgt er voor dat iedereen daar toch minimaal het seizoen volmaakt.
 • M. Ronald Markant

  1 maand geleden
  Hahaha, wat een zieltjes die engelsen! Als het niet gelijk 100% is, dan wordt je direct afgeserveerd. Net 020-aanhangers! 😉
 • Yoshua Kreukniet

  1 maand geleden
  Zelden zo veel onzin van analisten gehoord. Alsof ze een elftal met spelers uit de kantinedivisie. De kleinere clubs uit de PL die niet een miljardenbedrijf als eigenaar hebben en spelen met gemiddelde spelers, presteren beter. Een elftal heeft een leider nodig die loyaliteit, respect en blindelingsvertrouwen afdwingt. Een leider overtuigd met winnaarskwaliteiten waar iedereen zijn leven voor wil geven. Blijkbaar willen de MU spelers niet eens een minimale inzet tonen aan hun leider.
 • Dre Haas

  1 maand geleden
  Huh .. valse voorwendselen ? Want Ten Hag is een beetje simpel en naïef ? Of enige zelfoverschatting en gevallen voor het geld ? Contract laten ontbinden en van de buit lekker een deur verder fietsen of gaan rentenieren. De gewone loonslaaf werkt wel door want iemand moet toch die bodemloze put die betaald voetbal heet blijven vullen. Te lage salarissen en te hoge prijzen in de supermarkt. Wie is hier nou zielig ?
 1. Voetballers Iran steunen demonstranten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal

  Voetbal­lers Iran steunen demonstran­ten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal

  De voetballers van de nationale ploeg van Iran hebben voorafgaand aan de oefeninterland tegen Senegal geprotesteerd tegen het geweld in hun land. De spelers kwamen in Oostenrijk het veld op in volledig zwarte jassen over hun wedstrijdshirt, zodat het logo van de nationale bond niet te zien was tijdens het volkslied. De voetballers lieten zo hun onvrede blijken over de vaak harde manier waarop de religieuze politie in Iran optreedt tegen demonstraties in het land.