Engelse media snoeihard voor Ziyech na FA Cup-finale: ‘Te traag en niet sterk genoeg’

De man die Chelsea met zijn winnende goal tegen Manchester City (1-0) naar de finale van de FA Cup schoot, kon in de eindstrijd tegen Leicester City (0-1) zaterdag geen potten breken. Hakim Ziyech moest het dan ook flink ontgelden in de Engelse media.

13 reacties

 • Hans Caris

  4 weken geleden
  Dan maar terug naar Ajax. Kan hij volgend jaar in de CL 3 keer scoren tegen Chelsea haha
 • Jan van Galen

  4 weken geleden
  Ik ben eerder verbaasd dat er zoveel mensen, waaronder ook zg. kenners, dat Ziyech het zou redden in de top van de PL. Ja, Ziyech kan echt wel geweldige dingen met een bal doen, omdat ie zoveel risico neemt, maar door dat risico komen ballen vaak niet en/of lijdt hij nog veel vaker balverlies. En als je dan fysiek ook nog heel zwak bent ga je het gewoon niet redden in de echte top, zeker niet in Engeland. Ondanks die af en toe geniale dingen.
 • Rudie Kolditz

  4 weken geleden
  In Nederland voetballen ze in een veel te lage tempo.... ik bij ajax... Ziyech,van Beek komen fysiek en snelheid te kort. Lekkerrrrr in Nederland blijven voetballen....
 • bjorn Roos

  4 weken geleden
  Zyech, kom terug naar ajax waar je wordt gewaardeerd. In de Uk wordt je uitgekauwd en uitgespuugd.. Ze spelen daar niet echt voetbal.. sterk zijn en de bal blind naar voren trappen is tegenwoordig in.
 • Willem Dankbaar

  4 weken geleden
  Best een redelijke eerste helft gespeeld maar de 2de helft werkelijk onzichtbaar, dus terecht gewisseld.
 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.