Volledig scherm
© Getty Images

Engelse topper op Wembley nog op American Football-mat

Het was voor de supporters van Tottenham Hotspur en Manchester City even wennen: de Engelse topper werd vanavond op een American Football-veld afgewerkt. Gewoon op Wembley dat wel, maar de grasmat werd zaterdag nog gebruikt voor de NFL-wedstrijd tussen Philadelphia Eagles en Jacksonville Jaguars.

Het NFL-logo was op de middenstip nog goed te zien.  Er is nog geprobeerd om het logo af te dekken met een sponsor van Tottenham Hotspur, maar dat mocht niet baten. Het veld heeft verder weinig gras en veel kale plekken. Verder staan de yard lijnen nog op het veld. 

Tottenham speelt zijn wedstrijden nog tot zeker het einde van dit jaar op Wembley. White Hart Lane zou oorspronkelijk vorige maand tegen Liverpool weer in gebruik worden genomen. Het stadion voldoet nog niet aan alle veiligheidsregels, waardoor de Spurs voorlopig uitwijken naar het nationale stadion van de Engelse ploeg.

Volgende week dinsdag is PSV op Wembley te gast. 

Ronald de Boer on Twitter

Beste @aad300 ,als je op het veld staat dan zie je bijna niets van de lijnen.. de spelers hebben geen helicopter view zoals jullie 😉 #TOTMCI

Volledig scherm
. © REUTERS
Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© AFP