Volledig scherm
© The Sun

'Ex-speler Twente heeft twee vrouwen en een minnares'

Smeuïg verhaal in The Sun vandaag. De Britse krant pakt er groot uit met het liefdesleven van Cheick Tioté, ex-middenvelder van FC Twente en Anderlecht en als speler tot volle wasdom gekomen bij Newcastle. De 28-jarige Ivoriaanse international zou er namelijk twee vrouwen én een minnares op nahouden.

Drie vrouwen in de watten leggen een probleem? Nee hoor, Tioté verdient wekelijks zo'n 60.000 euro en onderhandelt inmiddels over een nieuw en verbeterd contract. Dat zal ook nodig zijn willen de Magpies hem in St. James's Park houden.

Nummer één is Madeh: met haar woont Tioté samen in een riante mansion in Ponteland, de meer gegoede buurt van Newcastle. Nummer twee zou eveneens getrouwd zijn met Tioté: Doukrou Laeticia, een dame die in Ivoorkust is achtergebleven en met wie de speler zoete broodjes bakt wanneer hij in eigen land is voor (interland)verplichtingen. Nummer drie zou een minnares zijn. Ene Nikki Mpoffu, een vrouw die vorig jaar moeder werd.

Volledig scherm
© photo_news

Voorwaardelijke celstraf
Tioté heeft al wat op zijn kerfstok sinds hij bij Newcastle speelt. Vorig jaar kreeg hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van zeven maanden en een werkstraf van 180 uur omdat hij rondreed met een vervalst (Belgisch) rijbewijs. 15.000 euro legde Tioté toen op tafel voor de vervalsing. 'Het document was zeer goed vervalst, maar toch zaten er nog enkele foutjes in', aldus de openbaar aanklager. Eerder werd zijn BMW X6 al in beslag genomen omdat hij verschillende verkeersovertredingen begaan had en zonder verzekering reed.

Volledig scherm
© photo_news
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement