‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activiteiten vorig bestuur’

Met videoBarcelona wil dat Frenkie de Jong zijn huidige verbintenis met de club doorscheurt en terugschakelt naar zijn oude, eerste contract bij de club. Bij het tekenen van zijn verlenging zou het vorige clubbestuur zich met ‘criminele activiteiten’ hebben beziggehouden. Dat schrijft het gerenommeerde (sport)journalistencollectief The Athletic. De club dreigt met een rechtszaak.

60 reacties

 • Angela Den Oude

  2 maanden geleden
  Manchester United zit ongeveer in hetzelfde schuitje met een schuld van ongeveer 600 miljoen euros. Boem! De Amerikaanse eigenaars, de familie Joel en Avram Glazer, hebben sinds 2015 deze schuld en niet is afgelost. Alleen maar vetter dividenten aan zichzelf uitgereikt. De grote schuld blijft eigendom van de fans. Dus mocht Frenkie verkassen naar Manchester dan komt hij van de regen in de drup. Maar dat heeft zijn zakenwaarnemer al aan hem verteld, toch?
 • F.W.J. Hoogsteder

  2 maanden geleden
  Nou Frenkie, als je nu nog geen advocaat in de arm genomen heb, wordt het heel vervelend voor je!
 • H Peters

  2 maanden geleden
  En nu wil Piquetje wel instemmen. Leuk zo'n tweespalt in één club. Maar het is een kind van de club die misschien in het verleden, en zeker in de toekomst, wel zijn voordelen zal krijgen in de vorm van het 'verstopte prijskaartje'. Spanje is een walhalla voor al deze kunsten uit toverdozen; vraag maar eens na bij mensen die er ooit wat kochten of verkochten. Regels worden ter plekke gemaakt en zijn per situatie weer anders. Toch een EU land met hoge inkomsten en lage bijdragen (dankjewel NL).
 • Johan van Rijn

  2 maanden geleden
  Het is de club die nu voordeel denkt te halen uit het eigen onwettig handelen. Denk niet dat de rechtbank daarin trapt. En ook moet de Jong nu in feite opdraaien voor de aankoop van spelers, omdat de club daar anders niet de middelen en mogelijkheden voor heeft. Zoiets gaat hij natuurlijk nooit accepteren.
 • Sander de Koning

  2 maanden geleden
  Frenkie moet maar eens contact gaan zoeken met de nieuwe makelaar voor spelers van oranje.Zijn naam is Louis van gaal,die zal dan wel om in beeld te blijven voor het wk ( zie Wijnaldum-Cillissen e.a) je gratis advies geven.