FC Barcelona hard aangepakt in Spaanse media: ‘Misschien tijd voor een break’

SamenvattingFrenkie de Jong, Memphis Depay en heel FC Barcelona hebben niet bepaald een denderende indruk gemaakt in El Clásico. Real Madrid won met 1-2 en de Nederlanders van Barça worden bepaald niet gespaard in de Spaanse media.

12 reacties

 • Johan van Rijn

  1 jaar geleden
  Real Madrid laat wel punten liggen, maar is in mentaal opzicht sterker. Er zijn weinig veranderingen geweest en ze zijn op elkaar ingespeeld. In de situatie zoals die nu is, is het ondanks het wedstrijdverloop een illusie dat Barça wint van Real Madrid, welke trainer je daar ook neerzet.
 • Peter van Kooten

  1 jaar geleden
  Gaat het goed zijn ze de helden, zo niet zijn de Hollandse spelers de lul,weggaan en zoek een leukere club waar je je draai maakt en hebt
 • Rob Wiel

  1 jaar geleden
  Ach over 3 weken zitten de criticasters van dit medium weer te genieten van beide mannen als we Noorwegen verslaan. En wat die Spaanse kranten betreft vandaag wordt de vis erin verpakt.
 • Rob Wijn

  1 jaar geleden
  Fredje van Vliet Er is maar 1 oplossing om Barca uit de sores te halen: Frank de Boer met Mark van Bommel als assistent. (eten siwieso al minder Tapas dan Koeman) Waar gaat het helemaal over, vergane glorie en wachten op betere tijden.
 • Maurice Ogier

  1 jaar geleden
  Een paar dingen die mij opvallen: 2-1 verliezen van RM is niet zo'n schande vind ik. Daarnaast vind ik het journaille in Spanje ook niet objectief. Waar slaat het op om dat soort dingen op te schrijven, wie heeft daar wat aan ? Ja, je kan het Barca kwalijk nemen dat Luuk de Jong erbij wordt gehaald. Maar alsof Dembele (105mio) een topper is. En ja, met Memphis weet je wat je binnenhaalt. Die kranten zijn helemaal van de kook, alsof de 3e wereldoorlog is uitgebroken, doe gewoon normaal.