Volledig scherm
Javier Mascherano in actie voor Argentinië tegen Nigeria. © Getty Images

FC Barcelona moet Mascherano maand missen

Javier Mascherano kan een maand niet in actie komen voor FC Barcelona. De Argentijnse verdediger heeft gisteravond een hamstringblessure te hebben opgelopen tijdens een verloren oefeninterland met Nigeria (2-4).

Mascherano speelde de oefenwedstrijd nog wel uit, maar zal dus een maand langs de kant staan. FC Barcelona heeft na de interlandperiode drie uitduels op het programma staan, bij Leganés, Juventus en Valencia. 

Zijn ploeggenoot Sergio Agüero werd tegen de Nigerianen in de rust gewisseld omdat hij zich erg duizelig voelde. De aanvaller van Manchester City werd uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht, maar daar bleek alles mee te vallen. Hij stapte gisteravond nog gewoon in het vliegtuig terug naar Engeland en wordt zaterdag aan de aftrap verwacht in het uitduel bij Leicester City. 

Volledig scherm
Sergio Agüero in een onderonsje met de Nigeriaanse keeper Daniel Akpeyi. © EPA
  1. ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    De spelers van Manchester United beseffen terdege hoe belangrijk de komende derby tegen Manchester City is. Ondanks de zeperd van zondag bij Everton (4-0 verlies) is de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer volgens Ashley Young klaar voor woensdag als City naar Old Trafford komt. ,,Zeker nu weten we de waarde van deze wedstrijd. Niet alleen voor de supporters ook voor ons", zegt de verdediger op het clubkanaal.