REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

FC Barcelona ontslaat Ronald Koeman na nieuw debacle

Ronald Koeman is ontslagen als trainer van FC Barcelona. Dat heeft de Catalaanse club gemeld na de 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano, waardoor Barcelona negende bleef in La Liga.

50 reacties

 • L de Vries

  1 jaar geleden
  Consequentie van slecht financieel beleid en daarvoor is een bestuur verantwoordelijk, niet een trainer (die vrijwel geen cent krijgt voor echte versterkingen die nodig zijn als je de ambitie hebt om in de top te spelen). Dan krijg je B-garnituur en speel je dit voetbal. Lekker uitrusten en t.z.t. Oranje of PSV overnemen.
 • Albert de Vries

  1 jaar geleden
  Koeman prima trainer echter de spelers laten hem vallen of toch ook een beetje eigen schuld??!! Als je ziet dat Depay meerdere penalty’s heeft gemist en ziet hoe slecht hij deze inschiet laat je hem nooit meer een penalty nemen! Frankie 1 van de beste voetballers laat net ff te weinig zien, hij moet meer lef tonen en proberen te scoren dan was hij klaar voor Barca! Al met al jammer voor Koeman maar niet geheel zijn schuld!
 • jetse dijk

  1 jaar geleden
  Raar dat een club Barcelona hem de laan uitstuurt, ze hebben schulden (flinke) ze moeten Frenkie de Jong nog afbetalen bij Ajax enkele miljoenen en nu mogen Koeman nog even een zak geld meegeven van +/- 13 miljoen euro niet zo slim van die club. Voor zulke bedragen wil ik wel elke maand ontslagen worden.
 • Heiner Wind

  1 jaar geleden
  Depay een wereldtopper? Leuke voetballer, maar tamelijk dom, net als veel andere voetballers. Een penalty nemen is simpel: met een goede aanloop snoeihard in één van de hoeken, daar komt geen keeper aan te pas. Maar ja, het merendeel denkt geen aanloop nodig te hebben en slim genoeg te zijn om te keeper de verkeerde hoek in te sturen.Ook al wordt de penalty "feilloos" benut, de uitvoering is ronduit slecht. De kans dat de keeper bij een slap genomen penalty de goede hoek kiest is gewoon 50%.
 • Plug

  1 jaar geleden
  Hij had er toch wel uit gegaan kwestie van tijd. Maar Koeman mag Depay best bedanken voor eerder vertrek. Barca heeft geen toppers meer alleen subtoppers. Dat geeft niet , dan moet je er als team staan elkaar sterk maken , lasten delen. Dus de penalty laten nemen door sergio aguero.