Wesley Fofana vorig seizoen met Kasper Schmeichel.
Volledig scherm
Wesley Fofana vorig seizoen met Kasper Schmeichel. © Pool via REUTERS

Fofana breekt kuitbeen na onbezonnen tackle Niño in oefenduel: ‘Schors hem voor een jaar’

VideoHet seizoen van Wesley Fofana (20) is mogelijk al voorbij voordat het goed en wel begonnen is. Het Franse toptalent van Leicester City brak gisteravond in een oefenduel zijn been na een onbezonnen tackle van Fernando Niño, zijn leeftijdsgenoot op het middenveld bij Villarreal. De woede in Engeland is groot. ,,Hoe kun je dit doen in een oefenwedstrijd? Schors hem voor een jaar!”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.