Frenkie de Jong.
Volledig scherm
Frenkie de Jong. © AFP

Frenkie de Jong met goal ‘zijn gewicht in goud waard’, maar ook forse kritiek vanuit Spaanse media

Met zijn late treffer tegen Alavés (0-1) was Frenkie de Jong gisteravond de reddende engel voor FC Barcelona. Desondanks blijven de Spaanse media kritisch op de Nederlander en zijn ploeterende ploeg. ,,Laten we hopen dat dit de ommekeer is.’’

16 reacties

 • Ron de Bruin

  4 maanden geleden
  Frenkie de Jong is nog steeds een van de grootste voetbaltalenten in Europa. Maar is ook nog relatief jong en je kan van hem niet verwachten dat hij in zijn eentje Barcelona vooruit helpt en even alle wedstrijden wint. Barcelona is gewoon veel in kwaliteit achteruit gegaan afgelopen jaren. Dit heeft ook Koeman zijn baan gekost. In feite heeft het publiek en de Spaanse media onrealistische verwachtingen.
 • Erik Roos

  4 maanden geleden
  Het was niks,het is niks en het wordt niks, Onbegrijpelijk dat ze hier ooit voor betaald hebben,
 • Johan van Rijn

  4 maanden geleden
  De Spaanse media verkondigen niets dan onzin. Hij heeft net een overbelastings/hamstringblessure gehad, daarom zat hij op de bank vorige wedstrijd. Al het geld in de wereld is niet genoeg als je van spelers dingen wil zien waar ze helemaal niet goed in zijn. Je laat een Benzema, Haaland of Mappé ook niet verdedigen.
 • Jan Willem Roos

  4 maanden geleden
  Maar Spaanse media zeuren over van alles en het is zelden positief, misschien toch al dat oeverloze commentaar, niet al te serieus nemen.
 • Peter van der Kuijlen

  4 maanden geleden
  Tsja hij kan beter zijn gewicht in Bitcoins waard zijn daarvan gaat de waarde ook snel op en neer. De media maakt er maar net van hoe de wind waait niemand mag eens een slechte dag hebben lijkt het.