Frenkie de Jong oogst lof én verwondering bij FC Barcelona: ‘Waarom zien we deze Frenkie nu pas?’

Met videoIn het half uur dat Frenkie de Jong in het competitiedebuut van FC Barcelona mocht meespelen, was hij samen met doelman Ter Stegen de beste van zijn ploeg. Maar waarom zien we deze Frenkie nu pas, vragen de Spaanse kranten zich af.

29 reacties

 • Peter Jansen

  2 maanden geleden
  Misschien word hij eindelijk volwassen Een beetje boosheid kan geen kwaad
 • M.G. Bults

  2 maanden geleden
  Alsof Barcelona de hemel is. Het begon al voor Koeman. Hij en barcelona waren snel weer uit elkaar. Dan dat gehannes met Messi en nu met Frankie de Jong. Gewoon weggaan bij die nare club. Collega's moet je het daar ook niet van hebben. Hoe willen ze dat team op de rails krijgen? Ga lekker elders voetballen en laat die zooi de zooi.
 • Remy Brouwer

  2 maanden geleden
  Voor Nederlandse begrippen is Frenkie een geweldige middenvelder. Maar hij hoort echt niet bij de wereldtop. Zal hij eerst ergens een kans moeten grijpen. Onder Xavi gaat dat niet lukken.
 • Remy Brouwer

  2 maanden geleden
  Als hij steeds op de bank moet beginnen moet hij gewoon in Engeland een subtopper gaan zoeken. Dat Barcelona is ook niet alles meer hoor. Of terug naar Nederland, lekker bij Feyenoord gaan spelen. Ik zeg doen.
 • R van Hees

  2 maanden geleden
  Flauwekul natuurlijk dat men nu in Spanje opeens beseft dat Frenkie goed kan voetballen, dat weten we hier allang. Hij is de spelverdeler bij uitstek, heeft de mogelijkheid om een tegenstander te verrassen en loopt nooit de kantjes er van af. Hij moet gewoon altijd in de basis van Barcelona staan. Een trainer die dat niet doet, mist kwaliteiten. Frankie toont zijn goede instelling door alle bestuursrumoer rond hem te negeren en gewoon te blijven voetballen bij Barcelona.