Gefrustreerde Messi weigert hand Pochettino bij wissel: ‘Er zijn geen problemen’

Video'sParis Saint-Germain heeft door een late goal van invaller Mauro Icardi de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon met 2-1 gewonnen. De ploeg van Peter Bosz kwam op voorsprong in het Parc des Princes, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. Wel was vanavond de eerste frictie tussen sterspeler Lionel Messi en coach Mauricio Pochettino zichtbaar. 

15 reacties

 • Marc Fahrner

  1 jaar geleden
  35 individuen maken nu eenmaal geen geolied team. En dat is maar goed ook.
 • Wout Vries

  1 jaar geleden
  Al had Messi gratis willen spelen voor Barca, volgens het Arbeidsrecht daar mag je maximaal 1/3 in salaris naar beneden en is het dus verboden door de voetbalbond daar. Barca kon niet anders en Messi ook niet, wet en salarisplafond zat in de weg. Gewoon een jaren lang wan beleid van bestuur die dacht dat het niet op kon en de bijkomstigheid van een pandemie. Na hoogmoed komt de val, maar Messi als de boosdoener aan te wijzen is kortzichtig.
 • J klaassen

  1 jaar geleden
  @P. van der Kooij. Wijnaldum er ook nog bij halen want die had voor Barcelona kunnen spelen. Ja nu speelt hij met de beste spelers van de wereld en krijgt 4 miljoen per jaar meer dan bij Barcelona. Wijnaldum zal inmiddels dolgelukkig zijn dat hij bij PSG zit en niet in de slangenkuil in Barcelona. Ook nog zeggen dat het in sportief opzicht als een nachtkaars uit gaat. Dan speel je dus met: Neymar, Messie, Mbappe en dan gaat van der Kooij je even vertellen dat je het allemaal verkeerd doet. lol
 • Krijn Crown

  1 jaar geleden
  messi overschat zich zelf nu , bij psg 1 van de . niet de spil waar om het draait.had voor niets bij barca kunnen blijven, de club die hem miljardair heeft http://gemaakt.nu de club in problemen is laat hij ze stikken.beste voetballer ooit waarschijnlijk maar door het ijs gezakt als mens.zal nog wel eens terug denken aan barca, maar de catalanen vinden hem nu een verrader.
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Was te voorzien natuurlijk. Ze gaan bij PSG geen selectie bouwen om Messi heen zoals Barcelona dat wel altijd deed. Nu kun je zien of hij het allemaal echt waard is, ben er bang voor; Messie is niet van het harde werken, daar had hij zijn mensen voor, maar nu niet meer.
 1. 

Miljonair Salar Azimi zat als asielzoeker op tribune toen Iran van VS won: ‘Eer van mijn land staat centraal’
  PREMIUM

  Miljonair Salar Azimi zat als asielzoe­ker op tribune toen Iran van VS won: ‘Eer van mijn land staat centraal’

  Het duel Iran – Verenigde Staten is in meerdere opzichten beladen. Ook voor Salar Azimi (40), de kleurrijke Nederlands-Iraans zakenman. Hij was erbij toen de landen elkaar in 1998 troffen op het WK en zit vandaag ook op de tribune voor de eerste officiële ontmoeting sindsdien. ,,Winnen van de aartsvijand zou voor mij hét sporthoogtepunt van deze eeuw zijn.”