Gefrustreerde Messi weigert hand Pochettino bij wissel: ‘Er zijn geen problemen’

Video'sParis Saint-Germain heeft door een late goal van invaller Mauro Icardi de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon met 2-1 gewonnen. De ploeg van Peter Bosz kwam op voorsprong in het Parc des Princes, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. Wel was vanavond de eerste frictie tussen sterspeler Lionel Messi en coach Mauricio Pochettino zichtbaar. 

17 reacties

 • Marc Fahrner

  2 maanden geleden
  35 individuen maken nu eenmaal geen geolied team. En dat is maar goed ook.
 • Wout Vries

  2 maanden geleden
  Al had Messi gratis willen spelen voor Barca, volgens het Arbeidsrecht daar mag je maximaal 1/3 in salaris naar beneden en is het dus verboden door de voetbalbond daar. Barca kon niet anders en Messi ook niet, wet en salarisplafond zat in de weg. Gewoon een jaren lang wan beleid van bestuur die dacht dat het niet op kon en de bijkomstigheid van een pandemie. Na hoogmoed komt de val, maar Messi als de boosdoener aan te wijzen is kortzichtig.
 • J klaassen

  2 maanden geleden
  @P. van der Kooij. Wijnaldum er ook nog bij halen want die had voor Barcelona kunnen spelen. Ja nu speelt hij met de beste spelers van de wereld en krijgt 4 miljoen per jaar meer dan bij Barcelona. Wijnaldum zal inmiddels dolgelukkig zijn dat hij bij PSG zit en niet in de slangenkuil in Barcelona. Ook nog zeggen dat het in sportief opzicht als een nachtkaars uit gaat. Dan speel je dus met: Neymar, Messie, Mbappe en dan gaat van der Kooij je even vertellen dat je het allemaal verkeerd doet. lol
 • Krijn Crown

  2 maanden geleden
  messi overschat zich zelf nu , bij psg 1 van de . niet de spil waar om het draait.had voor niets bij barca kunnen blijven, de club die hem miljardair heeft http://gemaakt.nu de club in problemen is laat hij ze stikken.beste voetballer ooit waarschijnlijk maar door het ijs gezakt als mens.zal nog wel eens terug denken aan barca, maar de catalanen vinden hem nu een verrader.
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Was te voorzien natuurlijk. Ze gaan bij PSG geen selectie bouwen om Messi heen zoals Barcelona dat wel altijd deed. Nu kun je zien of hij het allemaal echt waard is, ben er bang voor; Messie is niet van het harde werken, daar had hij zijn mensen voor, maar nu niet meer.
 1. Geïrriteerde Noa Lang heeft geen zin in vragen: ‘Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich’
  Video

  Geïrriteer­de Noa Lang heeft geen zin in vragen: ‘Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich’

  Club Brugge heeft in een spectaculair duel Racing Genk met 3-2 verslagen. De ploeg van trainer Philippe Clement speelde de hele tweede helft met tien nadat kort voor rust Ignace van der Brempt na zijn tweede gele kaart naar de kant moest. Thuisclub Genk leek te profiteren, kwam met 2-1 voor, maar verloor alsnog mede door een goede invalbeurt van Ruud Vormer en een treffer van Noa Lang.