Volledig scherm
Jonathan de Guzman. © AFP

Goal De Guzman levert Eintracht puntje op tegen Wolfsburg

VfL Wolfsburg heeft in extremis een punt gepakt tegen Eintracht Frankfurt. In de blessuretijd maakte de Amerikaan John Brooks de gelijkmaker (1-1) voor de ploeg van Wout Weghorst, nadat Jonathan de Guzman als invaller de score had geopend voor de halve-finalist in de Europa League.

De Guzman leek Eintracht Frankfurt een belangrijke zege in de strijd om plaatsing voor de Champions League te bezorgen. De ingevallen middenvelder opende in de 78ste minuut de score. John Brooks tekende echter in de blessuretijd voor de gelijkmaker.

Eintracht Frankfurt blijft vierde, met een voorsprong van twee punten op nummer vijf Borussia Mönchengladbach. De beste vier clubs van de Bundesliga mogen volgend seizoen aan de Champions League deelnemen. VfL Wolfsburg staat negende op de ranglijst.

VfL Wolfsburg domineerde een groot deel van de wedstrijd. Wout Weghorst slaagde er niet in het overwicht van zijn team met een treffer te belonen. Jetro Willems bleef de heel wedstrijd op de bank bij Eintracht Frankfurt.