Groot nieuws uit Noorwegen: Haaland mist naast Ajax óók WK-kwalificatieduel met Oranje

VIDEOBorussia Dortmund kan over twee weken in de Champions League tegen Ajax niet beschikken over Erling Haaland. De Noorse topspits is vanwege een heupblessure voorlopig uit de roulatie, zo maakte trainer Marco Rose vandaag op zijn persconferentie bekend. En dat niet alleen: ook de WK-kwalificatiewedstrijd op 16 november tegen Oranje moet de topspits missen. 

17 reacties

 • L de Vries

  1 jaar geleden
  Heel zuur voor Haaland en Noorwegen, maar het is een kwalificatie, dus prettig voor Oranje. Het is al druk genoeg voor de spelers, die bijna allemaal ook CL spelen. Nu dit snel afronden.
 • Hayo Vink

  1 jaar geleden
  Jammer, je wilt winnen van de beste. Niet dat het voor Noorwegen thuis heel veel verschil maakt, die moet je met Haaland ook met 4-0 oprollen. Maar Borussia uit zonder Haaland is jammer, ik had het wel willen zien als hij er bij zou zijn.
 • Jan-Willem Kamphuis

  1 jaar geleden
  hij is misschien de gevaarlijkste, maar dit bericht suggereert dat we al gewonnen hebben, zowel ajax als Oranje. dat is toch onzin, de rest van die elftallen kunnen ook voetballen en vaak staat er dan iemand anders op ik ben benieuwd
 • Wim Jongeneelen

  1 jaar geleden
  Zoals Ajax, al aanhaalde. Borussia is meer dan die ene Noor. Het is en blijft een Duitse club, maar dit weer mijn mening.
 • Peter Kleine

  1 jaar geleden
  Zijn we zover afgezakt dat wij blij moeten zijn dat een speler van een tegenstander niet mee doet tja……………