Inter speelt gelijk tegen concurrent AS Roma

Internazionale heeft AS Roma op afstand gehouden in de strijd om een plek bij de eerste vier in de Serie A. De nummer drie van Italië speelde in Milaan gelijk tegen AS Roma: 1-1. De Romeinen staan vijfde en het gat blijft zes punten.

Stephan El Shaarawy had de bezoekers nog op voorsprong gezet in de 14e minuut. Na ruim een uur spelen zorgde de Kroaat Ivan Perisic voor de gelijkmaker.

De eerste vier plaatsen in de Italiaanse competitie leveren een ticket op voor de groepsfase van de Champions League. Naast Inter en Roma zijn ook AC Milan, Atalanta, Torino en Lazio nog in de race. Atalanta, de ploeg waar Marten de Roon en Hans Hateboer voetballen, kan maandag ten koste van Milan op de vierde plaats komen. Dan moet het wel winnen van de nummer twee Napoli.

Volledig scherm
© EPA
  1. Legendes ManUnited en Bayern spelen replay historische CL-finale
    Fotoserie

    Legendes ManUnited en Bayern spelen replay histori­sche CL-finale

    Twintig jaar na één van de meest krankzinnige ontknopingen in een Champions League-finale stonden de clubs van toen, Bayern München en Manchester United, opnieuw tegenover elkaar in een benefietduel. Onder anderen Jaap Stam, David Beckham, Peter Schmeichel en Ole Gunnar Solskjaer maakten hun opwachting bij de ‘legends’ van United. Roy Makaay, Lothar Matthäus, Stefan Effenberg, Giovanne Elber deden mee bij Bayern.