Volledig scherm
Vincent Janssen © Getty Images

Janssen slaat toe: hattrick voor Monterrey

Vincent Janssen heeft het net weer gevonden. Voor Monterrey maakte hij een hattrick in het bekertoernooi, tegen tweedeklasser Cafetaleros: 6-0.

Twee weken geleden was Janssen ook op schot voor Monterrey, toen scoorde hij twee keer in het bekerduel met Unversidad Guadalajara. Ook tegen Cafetaleros stak de aanvaller in goede vorm. 

Hij opende de score door een strafschop te benutten, toen het duel gespeeld was etaleerde Janssen zijn kwaliteit. Met een fraaie actie tussen twee verdedigers in speelde hij zichzelf knap vrij om vervolgens in de verre hoek te scoren: 5-0. Vlak voor tijd completeerde de spits zijn hattrick, nadat hij de keeper had omspeeld. 

Met zijn drie doelpunten is Janssen de nieuwe topscorer in het bekertoernooi met vijf goals.

  1. Van der Vaart: Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen

    Van der Vaart: Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen

    Na een lange winter zonder Europees voetbal is de Champions League weer ontwaakt. Vanavond wordt het meest aansprekende Europese voetbaltoernooi hervat met de achtste finales. Waar kijken oud-profs Rafael van der Vaart (analyticus bij de NOS & Ziggo Sport), Hedwiges Maduro (analyticus FOX Sports), Alfons Groenendijk (ex-trainer ADO Den Haag) en Erik Meijer (analyticus Sky Duitsland) het meest naar uit? Ze reageren op drie vragen.