Volledig scherm
© REUTERS

Joachim Löw wist niets van besluit Özil

Bondscoach Joachim Löw wist niet dat international Mesut Özil van plan was om te bedanken voor het Duitse nationale elftal. 

Volgens Löws adviseur Harun Arslan moest de bondscoach het besluit van Özil net als iedereen van het internet vernemen.

,,De bondscoach noch ik was vooraf geïnformeerd", liet de adviseur aan de Duitse krant Bild weten. Arslan is al jaren de zaakwaarnemer van Löw en was ook verantwoordelijk voor diens contractonderhandelingen met de Duitse voetbalbond. Löw is naar verluidt momenteel op vakantie op Sardinië.

Löw besloot ondanks het tegenvallende optreden op het WK voetbal in Rusland aan te blijven als bondscoach van de 'Mannschaft'. De 58-jarige coach passeerde Özil op het WK voor de wedstrijd tegen Zweden, na de eerdere nederlaag tegen Mexico.

Volledig scherm
© REUTERS
  1. Icardi 50, Werner 60 miljoen, de miljoenen vliegen de deur alweer uit

    Icardi 50, Werner 60 miljoen, de miljoenen vliegen de deur alweer uit

    De coronacrisis zou een tijd voor bezinning zorgen. Ethisch zou het onverantwoord zijn voor clubs om nog veel geld neer te tellen voor spelers terwijl supporters door de crisis in financiële problemen zijn geraakt, riepen de experts. Maar het is pas begin juni en Mauro Icardi is al voor 50 miljoen door Paris Saint Germain overgenomen van Internazionale en Chelsea zou op het punt staan om Timo Werner voor 60 miljoen over te nemen van RB Leipzig.