Volledig scherm
© BSR Agency

Klopp: Barcelona zou wel eens lastig kunnen worden

Jürgen Klopp vindt dat Liverpool in een jaar tijd grote stappen heeft gezet. ,,We staan voor de tweede keer op rij in de halve finales van de Champions League. We zijn volwassen geworden’', aldus de Duitse trainer, die zijn elftal woensdag met 4-1 zag winnen bij FC Porto.

Liverpool is nu al, alle competities en toernooien meegerekend, zeventien achtereenvolgende duels ongeslagen. Wolverhampton Wanderers bezorgde de club begin januari de laatste nederlaag. ,,Die reeks zegt veel’', vindt Klopp, die in de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona speelt. ,,Dat kon wel eens lastig worden’', zei hij met een knipoog.

  1. Legendes ManUnited en Bayern spelen replay historische CL-finale
    Fotoserie

    Legendes ManUnited en Bayern spelen replay histori­sche CL-finale

    Twintig jaar na één van de meest krankzinnige ontknopingen in een Champions League-finale stonden de clubs van toen, Bayern München en Manchester United, opnieuw tegenover elkaar in een benefietduel. Onder anderen Jaap Stam, David Beckham, Peter Schmeichel en Ole Gunnar Solskjaer maakten hun opwachting bij de ‘legends’ van United. Roy Makaay, Lothar Matthäus, Stefan Effenberg, Giovanne Elber deden mee bij Bayern.