Barcelona-trainer Ronald Koeman krijgt tot zijn eigen verbazing de rode kaart. Frenkie de Jong kijkt vanaf een afstandje toe.
Volledig scherm
Barcelona-trainer Ronald Koeman krijgt tot zijn eigen verbazing de rode kaart. Frenkie de Jong kijkt vanaf een afstandje toe. © Getty Images

Koeman krijgt steun van Spaanse media: ‘Barcelona gaat de stem van zijn leider missen’

‘Gigantische deceptie voor Barça’. Zo opent Mundo Deportivo. ,,Een gouden kans die op ongelooflijke wijze werd gemist", luidt het vervolg. Dat is precies wat het is. FC Barcelona verzuimde gisteravond om de koppositie in La Liga te pakken. Op eigen veld leden Lionel Messi & co een historische nederlaag tegen Granada. Trainer Ronald Koeman werd ook nog eens met een rode kaart naar de tribune gestuurd. Al met al een uitermate pijnlijke avond voor de Catalanen.

4 reacties

 • Chris Eelman

  1 jaar geleden
  Onderschatting en spelers die je echt alleen als reserve moet inzetten, zijn de fouten die nu gemaakt zijn. Ik begrijp het wel aan gezien enkele spelers die tegen een kaart aanlopen straks de belangrijkste wedstrijd tegen Atletico kunnen gaan missen. Winnen Barcelona en Real de laatste wedstrijden, dan helpt Barca Real om kampioen te worden. Dit is echt een toppunt van gemengde gevoelens.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Typisch gevalletje van "De huid van de beer verkopen vóór hij geschoten is " Íets te vroeg gejuigd, dús.
 • Jaap Mooyer

  1 jaar geleden
  Koeman heeft deze nederlaag aan zichzelf te wijten, in de voorgaande maanden stond Dest rechtsachter en nu komt hij met Roberto , dat is vragen om problemen, Roberto is simpelweg niet goed genoeg voor Barcelona.
 • Jeroen Blaat

  1 jaar geleden
  Koeman als trainer hoor je gewoon instructies te geven aan je elftal. En zorg dat je als team geen gaten laat vallen, Tegen Granada verliezen is jammer maar dit had niet gehoeven