Koeman vraagt met korte verklaring om 'steun in woorden en daden’ en laat pers daarna verbaasd achter

VIDEORonald Koeman had geen zin in nóg een persconferentie, zoals voor elke wedstrijd, waarin hij vragen over zijn toekomst moest beantwoorden, of over het spel van de ploeg, of over zijn verstandhouding met de voorzitter.

31 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Coach zijn van een ploeg met Messi in zijn beste jaren is de makkelijkste baan in het voetbal natuurlijk , maar ze zullen zich bij Barca toch wel bewust zijn geweest van het feit dat die man ondertussen 34 jaar oud is ? Zelfs al was hij gebleven had er toch een plan B moeten zijn omdat de man toch tegen het eind van zijn loopbaan aan loopt te hikken Door zijn vertrek is dit proces alleen wat eerder begonnen dan verwacht
 • Machil Verweij

  1 jaar geleden
  En als al die individuele superieure spelers toevallig goed samenwerken dan is het een schier onklopbare ploeg. Ook al meermaals gebleken. Het tiki-taka voetbal werkt; maar in vele mindere mate zonder Messi (was al eerder pijnlijk duidelijk) en dat is niet Koeman zijn schuld. Wel een trainer met zijn FcB-hart op de goede plek, hoop dat hij zijn taak kan volbrengen en dus de tijd krijgt te hervormen.
 • Berry Vonk

  1 jaar geleden
  Jammerlijk voor Koeman is hijvteveel emotioneel verbonden met die club maar iemand van zijn statuur zou gewoon openlijk moeten zeggen wat hijvwetkelihk can die voorzitter vindt en daarmee regie in handen nemen. Hij is een te grote speler uit de barca geschiedenis om zich door zo een nitwit reclamebord piepelen
 • Henk Vromans

  1 jaar geleden
  Je moet je nooit blindstaren op een speler. Of merci nu verkocht is of geblesseerd zou zijn,werkt het elftal dan niet. Te gek voor woorden. Merci zou alleen een meerwaarde mogen zijn. Men had in periode moeten in verteren in Jongtalend dan waren ze nu zo ver om het verdwijnen van Merci te kunnen compenseren. Dit nu is het paard achter de wagen spannen. Je hebt vette jaren en wat minder vette jaren. Het bestuur van Barcelona is hier de schuldige van. Bestuur steek je hand in eigen boezem.
 • E.J. Zegwaard

  1 jaar geleden
  Koeman wil blijkbaarBarcelona uit de put halen. Respect!
 1. 

Miljonair Salar Azimi zat als asielzoeker op tribune toen Iran van VS won: ‘Eer van mijn land staat centraal’
  PREMIUM

  Miljonair Salar Azimi zat als asielzoe­ker op tribune toen Iran van VS won: ‘Eer van mijn land staat centraal’

  Het duel Iran – Verenigde Staten is in meerdere opzichten beladen. Ook voor Salar Azimi (40), de kleurrijke Nederlands-Iraans zakenman. Hij was erbij toen de landen elkaar in 1998 troffen op het WK en zit vandaag ook op de tribune voor de eerste officiële ontmoeting sindsdien. ,,Winnen van de aartsvijand zou voor mij hét sporthoogtepunt van deze eeuw zijn.”