Koeman wil Mbappé ook wel bij Barcelona: ‘Maar zoveel geld voor een speler is waanzin’

videoRonald Koeman mengde zich zaterdag gekscherend in de strijd om de Franse topspeler Kylian Mbappé. ,,Ik zou Mbappé ook wel in mijn team willen hebben”, zei de Nederlandse trainer van FC Barcelona bij een persconferentie ,,Iedereen probeert de vaardigheden in zijn team te verbeteren en als een club met deze speler verbetert, is dat geen probleem”.

5 reacties

 • a.j. Hulst

  1 jaar geleden
  Oef Ronald, beetje zure reactie. Uiteindelijk brak er na de gouden generatie Iniesta/Xavi/Messi nog maar weinig door waardoor er steeds meer gekocht werd (waaronder veel rommel). Anderhalf miljard schuld! En nog steeds lopen er in de directie van Barcelona mensen rond die met droge ogen beweren dat het bijna half miljard salaris voor Messi elke cent waard is geweest. Laten ze dan nog maar even lekker sudderen in deze situatie als je dat nog steeds durft te zeggen!
 • Kok

  1 jaar geleden
  Ik wil er wel een paar in het goal schieten hoor voor 100.000 per jaar. Je mag bellen koeman, kan ook direct komen
 • dennis doorn

  1 jaar geleden
  De moraalridder. Hij zou willen dat ze het zelf nog konden doen. Gewoon terug naar Bosmanarrest. Problem solved
 • C Snoek

  1 jaar geleden
  Misschien onderzoek waard of het waar zal zijn, maar ik heb alvast dan de titel: Jonker wil Mbappé ook wel bij Telstar: ‘Maar zoveel geld voor een speler is waanzin’ #wijdopendeur
 • Don Frenser

  1 jaar geleden
  Dat zei hij een jaar geleden ook niet. Toen ze zogenaamd nog geld zat hadden. Dat hele Messi debacle is gewoon de ondergang geweest voor Barca. Niemand is zoveel salaris waard.