REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Liverpool woedend na chaotische taferelen in Parijs: ‘Het was een puinhoop’

Liverpool heeft bij de UEFA aangedrongen op een onderzoek na de chaotische taferelen voor de finale van de Champions League tegen Real Madrid. Die werd met een kleine drie kwartier uitgesteld, omdat veel fans zónder kaartje het stadion binnendrongen, waardoor naar verluidt honderden supporters van de Engelse club mét een kaartje buiten het Stade de France moesten blijven.

22 reacties

 • H Peters

  1 maand geleden
  @HTS dacht je echt dat deze mensen (en met hen velen) nog zo denken? Die tijd van 'waarden' is helaas voorbij, net als het aspect van controles. Men wil zich aan dat soort mensen de handen niet branden en daarom wordt het met de dag een grotere puinhoop ook al omdat zij die het voorbeeld zouden moeten zijn (bv. onze leiders) niet beter zijn. We zijn compleet afgezakt en omdat een harde hand 'foei' is, wordt het erger en erger. Maar wel afgeven op landen waar men nog de harde hand toepast.
 • H Peters

  1 maand geleden
  Wat wil je met een cocktail van de UEFA, de Franse organisatiekunst waarbij Engelsen betrokken zijn? Dan valt alles nog heel erg mee. Het is overigens maar gewoon een voetbalwedstrijd; wat zou het zijn als ze eens echt iets moeten organiseren?
 • JOHN MULDER

  1 maand geleden
  John Mulder: Hoe kan een Nederlander in het vak van Liverpool komen zoals een reageerder stelt. Wat voor kaartje had deze reageerder.
 • a.j. Hulst

  1 maand geleden
  Bij de finale van Feyenoord tegen Roma in Tirana zijn er ook tientallen Feyenoorders zonder kaart het stadion binnengedrongen door oa over de hekken te gaan. Dit heeft het nieuws nauwelijks gehaald en nu met valse kaarten in omloop met deze chaos van gisteren is er maar een land die achter zijn oren moet krabben: Engeland, samen met de UEFA
 • a.j. Hulst

  1 maand geleden
  De valse kaarten waren in bezit van (en gemaakt door?) Engelsen. De Spanjaarden hadden daar geen last van. En zijn ze bij Liverpool vergeten wat Hillsborough in 1989 veroorzaakte doordat publiek zonder kaarten over de hekken sprong en doorduwde om het stadion binnen te komen? Natuurlijk zal er bij de Franse politie en organisatie van SDF nagekaart gaan worden maar de Engelsen hadden valse kaarten en de Spanjaarden niet. Engelsen die massaal over de hekken sprongen: de EK finale in 2021?