Openda (midden) tijdens de training van de Rode Duivels.
Volledig scherm
Openda (midden) tijdens de training van de Rode Duivels. © BELGA

Loïs Openda: ‘Het is heel indrukwekkend om naast deze grote spelers te staan’

Loïs Openda kijkt de eerste dagen als Belgisch international zijn ogen uit. ,,Het is heel indrukwekkend om naast deze grote spelers te staan”, zei de aanvaller, die de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor Vitesse speelde, in het nationale trainingscomplex van het Belgische voetbalelftal in Tubeke.

 1. Arbeidersstad Wolfsburg in de ban van Champions League-finale: ‘Wij geloven erin dat het kan’
  PREMIUM

  Arbeiders­stad Wolfsburg in de ban van Champions Lea­gue-finale: ‘Wij geloven erin dat het kan’

  Dominique Janssen, Lynn Wilms en Jill Roord kunnen morgen in Eindhoven de Champions League winnen met de Duitse topclub VfL Wolfsburg, als FC Barcelona wordt verslagen. AD Sportwereld toog een week eerder naar Duitsland om de stemming vast te peilen en een indruk te krijgen van de club en Arbeidsstadt Wolfsburg. ,,Voor een stad als Wolfsburg is het niet altijd even makkelijk om een stadion helemaal vol te krijgen.”
 2. Hilariteit om enorme bobbel bij standbeeld voormalig River Plate-coach: ‘Je moet ballen hebben’
  met video

  Hilariteit om enorme bobbel bij standbeeld voormalig River Pla­te-coach: ‘Je moet ballen hebben’

  Met een acht meter hoog beeld voor het stadion eert River Plate Marcelo Gallardo, de meest succesvolle coach uit de geschiedenis van de Argentijnse voetbalclub. Het afgelopen weekeinde onthulde eerbetoon heeft niet alleen bewondering geoogst. Gallardo is te zien met de Copa Libertadores boven zijn hoofd, maar wat opvalt is de bobbel in zijn broek, inmiddels een hit op sociale media met tal van variaties.