Loting play-offs: Portugal of Italië ontbreekt zeker op WK 2022

videoItalië of Portugal zal niet afreizen naar Qatar voor het WK. De vorige twee Europees kampioenen zitten in hetzelfde minitoernooi bij de play-offs. Ze nemen het respectievelijk op tegen Noord-Macedonië en Turkije. De wedstrijden worden in maart 2022 gespeeld.

 1. La Supercoppa Italiana: de wedstrijd waarin en waaromheen niets vanzelfsprekend is

  La Supercoppa Italiana: de wedstrijd waarin en waaromheen niets vanzelf­spre­kend is

  De strijd om de Supercoppa Italiana staat vanavond om 21.00 uur op het programma. De Italiaanse variant van de Johan Cruijff Schaal wordt gespeeld tussen Internazionale en Juventus in het iconische San Siro in Milaan, de thuisbasis van landskampioen Inter. Zo traditiegetrouw als de Johan Cruijff Schaal echter is, zo wispelturig is haar Italiaanse evenknie. Een opfriscursus voor wie de draad kwijt is.
 2. Tottenham Hotspur snapt niets van uitstel van duel met Arsenal: ‘Wordt met twee maten gemeten’

  Tottenham Hotspur snapt niets van uitstel van duel met Arsenal: ‘Wordt met twee maten gemeten’

  Tottenham Hotspur heeft weinig begrip voor de beslissing van de Premier League het voor zondag geplande duel met Arsenal niet te laten doorgaan. De tegenstander heeft niet de beschikking over voldoende spelers, waarbij het minimum vereiste dertien veldspelers en een doelman is. Volgens de Spurs echter gaat deze regel alleen op als er te weinig spelers zijn vanwege besmettingen met het coronavirus.
 3. Debutant Coutinho laat Man United vol ongeloof achter, De Bruyne deelt dreun uit aan Chelsea
  Samenvattingen

  Debutant Coutinho laat Man United vol ongeloof achter, De Bruyne deelt dreun uit aan Chelsea

  Wilde Chelsea de titelrace in de Premier League spannend houden, dan moest op bezoek bij Manchester City worden gewonnen. Daarin slaagde de ploeg van coach Thomas Tuchel niet. Kevin de Bruyne maakt het enige doelpunt. City nam door de 1-0 zege een voorschot op de titel, met dertien punten voorsprong op Chelsea. Manchester United verspeelde later op de avond op pijnlijke wijze twee punten tegen Aston Villa.