Volledig scherm
Harry Maguire. © AFP

Maguire vijf jaar langer bij Leicester City

Harry Maguire heeft zijn contract bij Leicester City verlengd. De Engelse international heeft zich tot juni 2023 verbonden aan de club uit de Premier League.

De 25-jarige verdediger kwam in juni 2017 over van Hull City. Hij speelde vorig seizoen alle wedstrijden bij Leicester en groeide uit tot een vaste waarde in de defensie van Engeland. Op het WK in Rusland was Maguire een van de uitblinkers in het team van bondscoach Gareth Southgate.

,,Ik heb altijd gezegd dat ik Leicester dankbaar ben. De club heeft mij de kans gegeven me te ontwikkelen in de Premier League. Ik kijk uit naar de komende jaren'', aldus Maguire, die nadrukkelijk in de belangstelling stond van Manchester United.

  1. Sané en Duitsland halen opgelucht adem: schade aan enkel valt mee
    Schandalige overtreding

    Sané en Duitsland halen opgelucht adem: schade aan enkel valt mee

    Een schandalige trap op de enkel van aanvaller Leroy Sané deed bondscoach Joachim Löw van Duitsland in de extra tijd van het duel met Servië (1-1) even flink schrikken. Dader Milan Pavkov kreeg voor zijn grove charge de rode kaart en de Duitse spits van Manchester City keerde niet meer terug binnen de lijnen. Tot grote opluchting van onder anderen Löw bleek Sané echter geen fysieke schade te hebben opgelopen. ,,We mogen van geluk spreken’', verzuchtte Löw.