Manchester United maakt einde aan mooie zegereeks Watford

VideoManchester United heeft op de vijfde speeldag in de Premier League een einde gemaakt aan de zegereeks van Watford. De club van Daryl Janmaat verloor in eigen huis met 1-2 van United. 

Volledig scherm
© Thomson Reuters

Beide teams kregen kansen in de eerste helft, maar de bezoekers gaven een iets meer secure indruk. In minuut 25 was het raak: Matic zocht een aanspeelpunt en vond deze in de persoon van Sanchez. Na een vlotte borstcontrole knalde de Chileense flankaanvaller de bal voorbij keeper Foster, maar de lijnrechter greep terecht in voor buitenspel.|

Na 36 minuten was het weer raak, en dit keer telde het doelpunt wel. Romelu Lukaku scoorde maakte zijn twintigste treffer in loondienst van The Reds. Drie minuten later mepten de bezoekers Watford helemaal tegen het canvas. Fellaini kopte een corner op de borst van Smalling, die de bal van dichtbij snoeihard voorbij Foster trapte. 0-2. 

De tweede helft was niet meteen een cadeau voor de neutrale voetballiefhebber. In de 66ste minuut kwam er weer wat spanning in de wedstrijd, toen Gray een bal in de rechterbovenhoek mikte. 1-2. 

Na 72 minuten haalde Javi Gracia Daryl Janmaat naar de kant. Watford duwde door en greep United bij de keel, maar scoren lukte niet meer. Na vier zeges op rij breekt United de mooie reeks van Watford. 

Ondanks de Nederlaag staat Watford nog steeds knap vierde in het klassement. Manchester United daarentegen moet tevreden zijn met plaats acht. 

Volledig scherm
© Thomson Reuters
Volledig scherm
© Thomson Reuters