Frenkie de Jong.
Volledig scherm
Frenkie de Jong. © Pro Shots

Marca onthult contract Frenkie de Jong: dit is de reden dat FC Barcelona hem wil verkopen

Frenkie de Jong heeft zelf al vaker uitgesproken dat hij graag bij FC Barcelona zou willen blijven voetballen, ondanks de interesse van Manchester United. Barça is immers zijn droomclub. Toch staan de Catalanen niet onwelwillend tegenover een verkoop van de Oranje-international. Dat ligt niet aan zijn voetballende kwaliteiten. Wel aan het salaris van de Nederlander. 

51 reacties

 • Enny Huiskuns

  1 maand geleden
  Nadal had er sportiever aan gedaan, als hij tegen Fritz had opgegeven. Hij wist echt wel dat een halve finale er niet meer in zou zitten. Nu heeft Kyrgios een extra rustdag en een zware wedstrijd minder in de benen. Finale vervalsing!
 • Mari Wiel

  1 maand geleden
  geef hem groot gelijk als hij niet in wil leveren, hij moet inleveren zodat ze Lewandoski. kunnen halen die waarschijnlijk het dubbele gaat verdienen
 • Armin De Wild

  1 maand geleden
  Ze doen maar. Maakt mij dat uit. Die gaat verdient genoeg..heeft hij lekker geregeld.
 • C.J.H. PIETERSE

  1 maand geleden
  @Rutger Dijk: "die meid" is Frenkie's jeugdliefde, hoor! Er zijn mannen die, als ze in eerste instantie niet met hun jeugdliefde kunnen trouwen doordat zij voor iemand anders koos, later - soms zelfs na enkele scheidingen (omdat niemand anders kennelijk aan haar kon/kan tippen) - alsnog met haar trouwen als zij weer vrij is....Tja, mannen en liefde: sommige noemen hun vrouw van 70 jaar nog steeds "mijn meisje": daar verbaas ik me altijd over; ik vind dat nl. niet bepaald 'n compliment voor haar.
 • H Peters

  1 maand geleden
  @Wilsen daar heb je ook een punt; maar dat laten wij (vooral politiek) toe maar natuurlijk ook de socios van de clubs. Als die zich ervan terugtrekken is het speeltje van die genânt rijke mensen snel uitgeblust. En 'hoe zijn die zo rijk geworden'? Weer door ONS toch?