Memphis Depay.
Volledig scherm
Memphis Depay. © NurPhoto via Getty Images

‘Memphis Depay is overtuigd en staat voor overstap van FC Barcelona naar Juventus’

Na de Italiaanse sportkranten is men nu ook in Spanje overtuigd van een transfer van Memphis Depay naar Juventus. Marca meldt dat de 28-jarige Oranje-spits vandaag al zijn vertrek bij FC Barcelona kan afronden.

 1. Manchester United ziet komst van genomineerde Erik ten Hag als grootste winst na megaverlies

  Manchester United ziet komst van genomineer­de Erik ten Hag als grootste winst na megaver­lies

  Manchester United heeft over afgelopen seizoen een verlies geleden van 115,5 miljoen pond, omgerekend ruim 132 miljoen euro. Hoewel de inkomsten van de Engelse voetbalclub in het seizoen 2021-2022 met 18 procent toenamen tot 583 miljoen pond, waren de uitgaven aanzienlijk hoger. Manchester United smeet afgelopen zomer ook weer met tientallen miljoenen op de transfermarkt om de nieuwe trainer Erik ten Hag van nieuwe spelers te voorzien.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’