Volledig scherm
Memphis duwt de gestrande wagen. © Memphis Depay Instagram

Memphis ontvangt beloning van gestrande sinaasappelboer

VideoMemphis Depay (25) mag op het veld dan niet in actie kunnen komen; dat weerhoudt de aanvaller van Olympique Lyon er niet van om buiten de lijnen zijn steentje bij te dragen. 

De geblesseerde Oranje-international hielp in Rome een gestrande sinaasappelboer zijn weg te vervolgen. Als beloning mocht Memphis een verse sinaasappel pakken. ,,Zulke dingen maken mijn dag goed”, voegde hij eraan toe.

Memphis herstelt momenteel van een knieoperatie nadat hij op 15 december een zware kruisbandblessure opliep in het duel met Stade Rennes.  

Memphis Depay on Twitter

Had to help the brother out cuz he's car broke down. He's truck was full with fresh oranges, so i said let me get one, I just wanna tell y'all things like this make my day. Ciao https://t.co/E6djXJzeqo

  1. Nieuwe MLS van start zonder Jans, maar met De Boer, Beckham en Henry
    Voorbeschouwing

    Nieuwe MLS van start zonder Jans, maar met De Boer, Beckham en Henry

    Strijden Frank de Boer en Atlanta United weer tot het einde mee om de titel in de Major League Soccer? Eindigt FC Cincinnati met Siem de Jong, Jürgen Locadia en Maikel van der Werff dit jaar niet als laatste? En hoe doet Thierry Henry het als coach van Montreal Impact in de Verenigde Staten? Met DC United - Colorado Rapids begint zaterdag om 19.00 uur het nieuwe seizoen in de MLS en ook voor Nederlanders is die competitie het volgen waard.