Miljoenen klotsen tegen de plinten bij Ajax na perfecte reeks in Champions League

De zesde achtereenvolgende zege in de groepsfase van de Champions League heeft Ajax opnieuw enkele miljoenen opgeleverd. Dankzij de opnieuw doeltreffende Sébastien Haller wonnen de Amsterdammers thuis met 4-2 van Sporting en ontvingen zo de winstpremie van 2,8 miljoen euro. De inkomsten uit het Europese avontuur komen daardoor nu al uit op zo’n 70 miljoen euro.

71 reacties

 • N. Warmerdam

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat bij buitenlandse clubs ook eens het lampje gaat branden. Waarom heeft Ajax zoveel succes, zonder ogenschijnlijk grote namen? Omdat de spelers fantastisch bij elkaar passen en elkaar in kwaliteiten aanvullen. Allemaal zijn ze technisch begaafd, en allemaal zijn het intelligente spelers. Geen van de spelers heeft een overduidelijk arrogant en egocentrisch karakter. Dat komt omdat Ovemars en Ten Hag die spelers bij elkaar hebben gezocht. Een puzzel met "passende" stukjes.
 • B Peper

  1 jaar geleden
  De Europese prijzengelden zouden gerelateerd moeten worden aan de waarde van de nationale competities om te voorkomen dat die te sterk ontwricht worden.
 • Jeroen Velzen

  1 jaar geleden
  Voor de zeikers ook de andere ploegen profiteren hiervan en Nederland krijgt zodadelijk een tweede ticket Champignons league. De andere ploegen mogen Ajax juist dankbaar zijn.
 • j klaassen

  1 jaar geleden
  @ van loef. Precies dat, en als het weer eens uit de hand loopt gaat het AD zich afvragen: hoe kan dat nou toch. Nou AD, dat komt mede door die opruiende kopjes die jullie boven dit soort artikelen plaatsen.
 • j klaassen

  1 jaar geleden
  Wat een trieste reacties. Ajax heeft het goed voor elkaar en is de sigaar. Waarom? Ik kan maar 1 ding bedenken, afgunst.