Volledig scherm
José Mourinho. © epa

Mourinho: 'Er is geen ruzie in de kleedkamer'

UpdateReal Madrid-coach José Mourinho heeft vandaag in duidelijke taal afstand genomen van de verhalen in de media dat de spanningen in de kleedkamer hoog zijn opgelopen. Volgens berichten is de equipe uiteengevallen in een kamp rond de Portugees Cristiano Ronaldo en een kamp rond de Spaanse vedetten.

Mourinho ontkende echter stellig dat de topverdediger Sergio Ramos tijdens de Champions Leaguewedstrijd tegen Manchester City (3-2) werd gepasseerd vanwege een uit de hand gelopen ruzie.

'Er zijn geen conflicten in de kleedkamer', sprak Mourinho, die volhield een prima relatie te hebben met Ramos alhoewel de vedette vrijdag wel met de reserves moest meetrainen.

'Ik begrijp jullie niet', sprak Mourinho tegen de verzamelde pers. 'Als Raphael Varane niet speelt, dan zijn jullie daar teleurgesteld over', refereerde hij aan de talentvolle Franse verdediger. 'Maar nadat hij tegen City een briljante wedstrijd speelt, dan hoor ik jullie daar niet over. Jullie willen alleen maar praten over de spelers die niet op het veld staan en dat begrijp ik niet.'