Volledig scherm
© Photo News

Neymar vanwege familieomstandigheden naar Brazilië

De Braziliaanse aanvaller Neymar ontbreekt voorlopig bij Paris Saint-Germain. Volgens Franse media is Neymar vanwege familieomstandigheden terug naar Brazilië.

De linksbuiten, die afgelopen zomer voor liefst 222 miljoen euro verhuisde van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain, ontbrak zaterdag vanwege een schorsing in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Lille (3-1). 

Neymar mist naar verwachting woensdag ook het bekerduel met RC Strasbourg. De koploper van de Ligue 1 gaat zaterdag op bezoek bij Stade Rennes. Neymar heeft in de Franse competitie al negen doelpunten gemaakt.

  1. Vijf Anfield-classics: van Fairclough, via Kuyt en Litmanen naar Gerrard
    Magie van Anfield

    Vijf An­field-clas­sics: van Fairclough, via Kuyt en Litmanen naar Gerrard

    Ooit zei Ronald Koeman na zijn eerste stapjes op het gras van Anfield. ‘Wie hier niet van geniet, hoort niet in deze wereld thuis.’ Het stadion van FC Liverpool ademt voetbal en heet het ultieme voetbalgenot voor fan én voetballer te zijn. En bovenal is Anfield een stadion waar het steevast zindert op Europacup-avonden. Aan de vooravond van do-or-die-wedstrijd Liverpool - Napoli vijf magische Europese duels voor de Reds.