Volledig scherm
Liverpool's Mohamed Salah © BSR Agency

Nog altijd onduidelijkheid over inzetbaarheid Salah tegen United

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool weet nog niet of hij zondag tegen Manchester United kan beschikken over Mohamed Salah. Hij herstelt nog altijd van zijn enkelblessure. 

De Egyptische aanvaller kreeg twee weken geleden in het duel met Leicester City (2-1) een stevige schop van Hamza Choudhury. De schade bleek mee te vallen, maar het is nog onzeker of Salah kan meedoen op Old Trafford.

Datzelfde geldt voor verdediger Joël Matip, die tegen Leicester al ontbrak vanwege een blessure. De vaste partner van Virgil van Dijk centraal achterin bij Liverpool is wel op de weg terug. Doelman Alisson Becker traint inmiddels ook weer mee, nadat hij in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen een fikse kuitblessure had opgelopen.,,We hebben nog twee trainingen op het programma staan, daarna gaan we knopen doorhakken", zei Klopp. ,,Niets staat nog vast.”Al zijn internationals, onder wie ook Van Dijk en Georginio Wijnaldum, zonder fysieke problemen teruggekeerd bij de koploper van de Premier League.

Liverpool is de ongeslagen koploper met 24 punten uit 8 duels. Het geplaagde United, dat aantreedt zonder Paul Pogba en doelman David de Gea, bezet een schamele elfde plek.