Volledig scherm
© pro shots

Olde Riekerink nieuwe trainer van Galatasaray

Jan Olde Riekerink maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Galatasaray. Hij vervangt Mustafa Denizli, die wegens tegenvallende resultaten is ontslagen. Interim-trainer Orhan Atik mocht het seizoen niet afmaken omdat hij niet over de vereiste papieren beschikt.

Olde Riekerink werd drie weken geleden benoemd als hoofd opleiding van de club waarvoor Wesley Sneijder en Ryan Donk voetballen. Galatasaray is bezig met een teleurstellend seizoen en staat op dit moment vijfde op de ranglijst. De club uit Istanbul mag komend seizoen niet aan Europees voetbal deelnemen omdat het regels voor financiële Fair Play van de UEFA heeft overtreden.

  1. Van der Vaart: Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen

    Van der Vaart: Ik hoop dat onze jongens bij Atalanta gaan verrassen

    Na een lange winter zonder Europees voetbal is de Champions League weer ontwaakt. Vanavond wordt het meest aansprekende Europese voetbaltoernooi hervat met de achtste finales. Waar kijken oud-profs Rafael van der Vaart (analyticus bij de NOS & Ziggo Sport), Hedwiges Maduro (analyticus FOX Sports), Alfons Groenendijk (ex-trainer ADO Den Haag) en Erik Meijer (analyticus Sky Duitsland) het meest naar uit? Ze reageren op drie vragen.