Jérôme Boateng bij zijn officiële presentatie als nieuwe speler van Olympique de Lyon (OL), op 1 september in het Groupama-stadion in Decines-Charpieu bij Lyon.
Volledig scherm
Jérôme Boateng bij zijn officiële presentatie als nieuwe speler van Olympique de Lyon (OL), op 1 september in het Groupama-stadion in Decines-Charpieu bij Lyon. © AFP

OM overweegt hoger beroep in zaak tegen Jérôme Boateng wegens mishandeling in ‘giftige relatie’

Het Openbaar Ministerie (OM) in München overweegt hoger beroep aan te tekenen tegen het vonnis van gisteravond waarbij de Duitse topvoetballer Jérôme Boateng (33) werd veroordeeld tot een boete van 1,8 miljoen euro wegens mishandeling van zijn ex-vriendin Sherin Senler (31).

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?