Oranje in poulefase WK tegen Qatar, Afrika Cup-winnaar Senegal en Ecuador

Loting WK 2022Het Nederlands elftal speelt eind dit jaar in de poulefase van het WK achtereenvolgens tegen Senegal, Ecuador en Qatar. Dat is de uitkomst van de loting in Doha vanavond. Daarmee zag bondscoach Louis van Gaal zijn voorspelling van dinsdagavond uitkomen. 

7 reacties

 • Faizy

  4 maanden geleden
  Wat een jankerds zeg hier. Heel Qatar is opgebouwd door import werkers.. ga je eigen land boycotten. Waar ze mensen onderbetalen. Staatsontvoering, moderne slavernij.. etc etc.. pak dat eerst aan. Dan janken om een ver weg landje!!!
 • Meneer Rogier

  4 maanden geleden
  Al speelden ze tegen Duckstad. Een Wereldkampioenschap in Qatar is bij voorbaat een verloren wedstrijd voor iedereen. Het draait alleen maar om geld. De enige die er beter van worden zijn de FIFA en een stel rijke oliesjeiks.
 • Jan visser

  4 maanden geleden
  Pret poule. Senegal en Ecuador kunnen misschien wat lastig zijn, maar in principe moet je die kunnen hebben. Zo lang als ze fouilleren op laserlampjes bij de stadions natuurlijk.
 • A. Volmer

  4 maanden geleden
  Ik ga dit WK boycotten, ik ga niet kijken! Ik wil niet mede schuldig zijn aan al die dode bouwlieden daar (guilty by association).
 • Gerda Vonk

  4 maanden geleden
  Geen voetbal voor mij… beeld gaat op zwart