Volledig scherm
Jlloyd Samuel als speler van Aston Villa in 2005. © getty

Oud-prof Aston Villa (37) verongelukt

Jlloyd Samuel, oud-profvoetballer van Aston Villa en Bolton Wanderers, is vanmorgen op 37-jarige leeftijd om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in Engeland. De voetbalbond van Trinidad en Tobago, zijn thuisland, heeft het bericht bevestigd. 

Volledig scherm
Jlloyd Samuel in 2008 als speler van Bolton Wanderers in duel met Dirk Kuyt. © getty

Samuel was tussen 1999 en 2007 als verdediger actief in de Premier League bij Aston Villa en Bolton Wanderers. Hij speelde voor beide clubs 240 wedstrijden in de Premier League. Bij Astyon Villa was hij begin deze eeuw ploeggenoot van oud-PSV'er Luc Nilis. Hij speelde verscheidende interlands voor Engelse jeugdteams en twee interlands voor het A-team van Trinidad en Tobago. 

Samuel verongelukte vanmorgen kort nadat hij zijn kinderen op school had afgezet. Hij botste op de terugweg naar huis op een tegenligger.

  1. ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    De spelers van Manchester United beseffen terdege hoe belangrijk de komende derby tegen Manchester City is. Ondanks de zeperd van zondag bij Everton (4-0 verlies) is de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer volgens Ashley Young klaar voor woensdag als City naar Old Trafford komt. ,,Zeker nu weten we de waarde van deze wedstrijd. Niet alleen voor de supporters ook voor ons", zegt de verdediger op het clubkanaal.